0 Shares

Alexis Sanchez oli harvinaisen huono signaus Manxhester Unitedilta. Tai no, hyvin kyseessä oli hyvin todennäköisesti sarjan historian heikoin diili. (Kuva: AOP)

Sanchez siirtyi kaudeksi 2017-18 Unitediin Arsenalista, jossa chileläinen takoi 80 maalia 166 matsissa. Odotukset Manchesterissa olivat huipussaan, mutta tulokset ei. Sanchez pelasi Unitedin riveissä Valioliigassa 32 peliä ja teki vaivaiset kolme maalia.

Päättynyt kausi sujui lainalla Inter Milanissa, jossa hyökkääjä väläytteli osaamistaan. Torstaina julkistettiin miehen kolmen vuoden pysyvä siirto seuraan. Siirto oli ilmainen.

Nyt miehen United-diilin yksityiskohtia on vuotanut julkisuuteen. 

Sanchezin viikkopalkka oli 434 000 euroa. Vuodessa se tekee reilut 22 miljoonaa euroa.

Ja kun palkka ei ollut tarpeeksi korkea, niin pelaaja sai 83 000 euroa jokaisesta pelistä, jossa hän oli avauskokoonpanossa. Lisäksi chileläinen kuittasi vuosittain 1,2 miljoonaa euroa allekirjoitusbonusta. 

United myös lupasi Sanchezille 2,2 miljoonaa euroa, mikäli pelaaja saalistaisi kaudessa 40 maalia ja syöttöä. Mestarien liigan voitosta olisi vastaavasti tullut 1,1 miljoonan euron bonus. Näihin ei luonnollisesti ollut mitään asiaa. 

Chileläinen kuittasi kahden United-vuoden aikana järjettömän kasan rahaa, mutta peliesitykset olivat luokattomia. Tätä hyvää hyvin seuraava fakta: jokainen Sanchezin kosketus palloon maksoi seuralle noin 32 000 euroa. 

Unitedin leirissä ollaan varmasti todella huojentuneita, että diilistä päästiin eroon.

Lähde: Sportbible

0 Shares