0 Shares

Cristiano Ronaldo tekee asiat omalla tyylillään myös pelikenttien ulkopuolella. (Kuva: AOP)

Portugalilainen ei nimittäin vietä öisin montaa tuntia sängyssä. Hän nimittäin nukkuu pitkin päivää.

Kyseessä ei ole mikään Ronaldon oma keksintö, vaan hän on laatinut suunnitelman yhdessä univalmentajansa Nick Littlehalesin kanssa. Littlehales on tehnyt Ronaldon kanssa yhteistyötä jo muutaman vuoden ajan. 

Littlehales on toiminut uniasiantuntijana jo pari vuosikymmentä. Hän ei ole koskaan uskonut perinteiseen kahdeksan tunnin yhtämittaiseen uneen. Se luo asiantuntijan mielestä epäluonnollisen rytmin, jonka myötä toimistotyöntekijällä on erityisen suuria haasteita vireystilan kanssa iltapäivällä kello 13-15.

Littlehalesin oppien myötä Ronaldo nukkuukin nykyään 90 minuutin unet viisi kertaa päivässä. Kaikki puhelimet, televisiot ja muut laitteet laitetaan posi päältä 1,5 tuntia ennen kuin hän menee sänkyyn.

Asiantuntija ohjeistaa asiakkaitaan nukkumaan sikiöasennossa tuoreissa lakanoissa. Littlehalesin mukaan sänkyyn riittää vain 10 senttiä pehmustetta. 

Ronaldo onkin valmis tekemään mitä vain huipulla säilyminen vaatii. Avainasemassa on löytää juuri hänelle toimivat ratkaisut. Ja lyhyet unet ilmeisesti toimivat, sen verran hurjassa vireessä 35-vuotias peluri on edelleen.

Lähde: Independent

0 Shares