0 Shares

NHL:ssä kiekkoillaan poikkeuksellisissa olosuhteissa, kun joukkueet elävät kuplissa koronatartuntojen välttämiseksi. Pelit pelataan Edmontonissa ja Torontossa. (Kuva: TT)

Pelaajilla onkin todella vähän tekemistä, sillä joukkueet saavat liikkua käytännössä vain hotellilla ja hallilla. Leo Komarovin mukaan vielä ei ole kuitenkaan tullut tylsää, sillä päivärutiinit ovat todella selkeät. Aika hotellilla kuluu kuitenkin varsin odotetulla tavalla. 

– Treenataan, syödään, pidetään palavereja. Korttia pelataan ja leffoja katsotaan. Korttipelin laji riippuu vähän siitä, keitä joukkueen kokoontumishuoneessa sattuu olemaan, Komarov kertoo NordicBetin tiedotteessa. 

– Ruokaa tilataan välillä ulkoa, mutta hotellissa on useampi ravintola, joten useimmiten syödään niissä. Toiseen kuplassa olevaan hotelliin on bussikuljetuksia, ja siellä pääsee pelaamaan esimerkiksi futista tai tennistä, jos jaksaa ja haluaa. Aika paljon tietysti on vapaa-aikaa, mutta kun levätäkin pitäisi, niin ei ole aika päässyt tulemaan pitkäksi. 

Vaikkka hotellissa asuu lukuisia eri joukkueita, niin toisiin pelaajiin ei juurikaan törmäile. 

– Yllättävän vähän lopulta tuli törmättyä muiden joukkueiden pelaajiin muuten kuin esimerkiksi hississä. Kaikilla joukkueilla on kuitenkin omat aikataulunsa. Ja nyt joukkueita on tietysti vähemmän jäljellä. 

Komarovin New York Islanders pudotti ensin Florida Panthersin voitoin 3-1. Varsinaisten pudotuspelien avauskierroksella vastaan asettuu Washington Capitals. Islanders voitti väkevän esityksen jälkeen avausosan lukemin 4-2. 

Komaroville vastassa on tuttuja kasvoja, sillä suomalainen pelasi Aleksander Ovetškinin kanssa samassa joukkueessa KHL:ssä. 

– Jonkun verran tulee varmasti häntä vastaan pelaamista, alivoimallakin, ja hänen kanssaan täytyy olla aina erityisen hereillä. Tiedostetaan, että kyse on yhdestä maailman parhaista pelaajista, aina vaarallinen.

Islanders ja Capitals kohtaavat seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 03:00.

0 Shares