0 Shares

Cristiano Ronaldon ympärillä on riittänyt paljon huhuja kesällä, kun Juventuksen kausi päättyi pettymykseen Mestarien liigassa. (Kuva: TT)

Ronaldo on joka kesä huhujen ympäröimänä, mutta nyt huhumylly on pyörinyt poikkeuksellisen vauhdikkaasti. Kaksi kautta Torinossa pelannut portugalilainen ei ollut aiemmin kauppatavaraa, mutta nyt tilanne on toinen. 

Raporttien mukaan Juventus haluaisi eroon jättipalkkaisesta pelaajastaan. Ronaldo tienaa Juventuksessa kaudesta 31 miljoonaa euroa, mikä on 23 miljoonaa enemmän kuin joukkueen toiseksi kalleimmalla pelaajalla. 

Tämän takia Ronaldoa onkin tarjottu moneen eri osoitteeseen. Huhujen mukaan jopa Barcelonaan.

Tällä hetkellä Ronaldon uudeksi osoitteeksi on yksi suuri suosikki ainakin vedonlyöntipiireissä: PSG. Toiseksi todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään David Beckhamin omistamaa Inter Miamia. 

Onpa Ronaldoa yhdistetty jatkuvissa ostohuhuissa olevaan Newcastleen, mutta tämä ei varmastikaan ole todennäköinen vaihtoehto. 

Lähteiden mukaan Juventus haluaa Ronaldosta 60 miljoonaa euroa. Juventus maksoi Ronaldosta kaksi vuotta sitten 117 miljoonaa euroa.

Eräiden italialaislähteiden mukaan hiljattain joukkueen päävalmentajaksi valittu Andrea Pirlo olisi ollut heti yhteydessä Ronaldoon ja luvannut tälle reilusti vapauksia hyökkäyspäätyyn.

35-vuotias Ronaldo on käsittämättömän kovassa tikissä edelleen. Päättyneellä Serie A -kaudella 33 matsin saldona oli 31 osumaa. Yhteensä 46 ottelua tuottivat 37 maalia.

Kahden kauden aikana Ronaldo on pelannut Juventuksessa 89 matsia ja viimeistellyt 65 maalia. Palkintokaappi on täyttynyt kahdella Serie A:n mestaruudella ja yhdellä Italian Supercupilla.

Lähteet:

Sportbible 1
Sportbible 2
Sportbible 3

0 Shares