0 Shares

Kaikkien polut eivät ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Alphonso Davies kuuluu juuri tähän kategoriaan. (Kuva: AOP)

Davies nousi viimeistään kuluvan kauden häikäisevien otteiden myötä koko futismaailman tietoisuuteen. Kanadalainen pelasi kauden aikana peräti 43 matsia Bayernissa, jonne hän siirtyi Vancouverista vuonna 2018.

Laitapakki oli todella lupaava pelaaja jo nuorena. Hän debytoi MLS:ssä ensimmäisenä 2000-luvulla syntyneenä pelaajana vuonna 2016. Hänestä tuli historian toiseksi nuorin MLS-debytantti Freddy Adun jälkeen.

Bayern nappasikin todella lupaavan pelaajan riveihinsä kesällä 2018. Siirtosumma oli reilut kymmenen miljoonaa euroa.

Davies on syntynyt Ghanassa vuonna 2000. Hän syntyi pakolaisleirillä ja perhe muutti Kanadaan Daviesin ollessa 5-vuotias. Hän sai Kanadan kansalaisuuden vuonna 2017.

Bayernin tähtipelaaja on loistava esimerkki kaikille ihmisille, että mikä tahansa on mahdollista. Pelaaja on tehnyt valtavan määrän töitä ja se sai kruununsa sunnuntaina, kun Bayern juhli Mestarien liigan voittoa. 

Palkintokaapista tosin löytyy jo täytettä: muun muassa kaksi Bundesliigan mestaruutta sekä kaksi Saksan cupin voittoa. 

Ja pomminvarmasti täytettä on tulossa lisää, sillä Daviesin ura on järkyttävän kovassa nousukiidossa. Hänet valittiin jo vuonna 2018 Kanadan vuoden miespelaajaksi sekä päättyneellä kaudella Bundesliigan tulokkaaksi. 

Lisää palkintosadetta lienee luvassa pian, mikäli otteet vain jatkuvat samanlaisina. 

0 Shares