0 Shares

Cristiano Ronaldon on vaikea päästää irti harjoittelusta, vaikka hänellä olisi vieraita. (Kuva: AOP)

Lounas Cristiano Ronaldon kanssa? Harva kieltäytyisi. 

Ronaldon kanssa Manchester Unitedissa 2006-09 pelannut Patrice Evran mukaan kutsuun pitäisi vastata ehdottomasti kieltävästi. 

-Annan vinkin kaikille, kun Cristiano pyytää lounaalle hänen luokseen: kieltäytykää, Evra latasi ITV’s World Cup podcastissa.

Jo pöydän antimet olivat laitapakin mukaan hieman kummallisia.

– Hän sanoi: Patrice, tule vierailulle treenien jälkeen. Minä menin ja olin todella väsynyt. Pöydässä oli vain salaattia ja tavallista kanaa, joten ajattelin että okei. Lisäksi vain vettä, ei mitään mehua.

Evran pettymykseksi enempää ei ollut tarjolla. Lisäksi Ronaldon toiminta syömisen jälkeen aiheutti kummastusta ranskalaisessa.

– Aloimme syömään ja ajattelin, että niiden lisäksi tulisi jotain isoa lihaa, mutta mitään ei tullut. Hän oli juuri lopettanut syömisen ja nousi ylös ja alkoi kikkailemaan pallolla, tekemään jotain temppuja ja sanoi: ”pelataan kahdella kosketuksella”.

Evra ihmetteli ja korosti vasta lopettaneensa syömisen. Takana oli vielä rankat treenit. Tämä ei mennyt Ronaldolle läpi, vaan kaksikko alkoi pitämään palloa ilmassa.

– Aloimme pelaamaan kahdella kosketuksella. Sen jälkeen hän pyysi uimaan altaaseen ja porealtaaseen sekä saunaan. 

– Sanoin: ”Cristiano, miksi tulimme tänne, olemmeko täällä koska meillä on peli huomenna vai tulimmeko vain syömään?”. 

– Tämän takia suosittelen kieltäytymään, mikäli Ronaldo kutsuu lounaalle. Sano tälle jätkälle vain ei, koska hän on kone eikä halua lopettaa harjoittelua.  

Vaikka Evra kehottaakin kieltäytymään Ronaldon lounaskutsusta, niin suurimmalle osalle kutsu olisi varmasti enemmän kuin mieluinen. 

Lähde: Marca

0 Shares