0 Shares

Missä menevät inhimillisyyden rajat? (Kuva: AOP)

Tänään on Valioliigan siirtoikkunan takaraja eli viimeinen päivä tehdä pelaajakauppoja. Mestaruussarjasta ja alempaa saa kuitenkin tradeta vielä 16. lokakuuta asti. Jokaista liikettä seurataan urheilumaailmassa herkeämättä.

Moni Arsenal-fani, joita Suomessakin on aimo joukko, hieraisi kuitenkin silmiään, kun Tykkimiehet tiedotti päivän ensimmäisestä “siirrostaan”. Se ei ole Özil, se ei ole Aubameyang – se on Gunnersaurus: vuodesta 1993 ilostuttanut maskotti joutuu lähteä pandemian aiheuttamien säästöleikkausten takia, 55 muun ottelutapahtumaan liittyvän työntekijän vanavedessä. Seura vakuuttaa, että maskotti tulee vielä takaisin, mutta fanit ovat silti käärmeissään.

No, rehellisyyden nimissä Pelimies ymmärtää sen, että aikana, jona stadioneille pääsee vain todella rajattu joukko faneja, ei maskottiakaan tarvita. Onhan siinä silti aina jotain luotaantyöntävää, kun kymmenien miljoonien puntien arvoisia pelaajakauppoja tehtailevat seurat säästävät tällaisilla toimilla. Sauruspuvun alta löytyy taatusti intohimoammatissa oleva Jerry Quy, joka tuskin miljoonia tienaa. Myös ajoitus on huvittava: jalkapallomaailma seuraa pelaajakauppoja, mutta Arsenalin uutiset liittyvätkin maskottiin.

Katso, miten fanit reagoivat uutiseen somessa ja valitse oma puolesi!

0 Shares