0 Shares

Jalkapallokausi lähestyy ja seurat ovat julkaisseet tulevia pelipaitojeen. Mukaan mahtuu varsin erikoisia tapauksia.

Paitavalmistajien sponsoridiileissä ja fanituotteiden myynnissä liikkuu tänä päivänä valtavat rahat. Niinpä valmistajat pyrkivät toisinaan tekemään villejäkin ratkaisuja, jotta kauppa käy kuumana. Tässä muutama mielenkiintoinen esimerkki tulevan kauden paidoista.

Chelsean kotipaita

Chelsea on perinteisesti luottanut kotipaidassaan siniseen ja seura tunnetaankin myös lempinimellä The Blues. Sama jatkuu myös tulevallakin kaudella. Kesällä 2017 Nikeen vaihtanut seura pelaa ensi sesongilla varsin erikoisella kuosilla, josta tulee enemmänkin mieleen kaupunkibussin penkki.

Jos kuva twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juventuksen kotipaita

Juventus on tullut tunnetuksi raidoistaan, jotka ovat koristaneet kotipaitaa aina vuodesta 1903 lähtien. Nyt seurahistoriassa kääntyi kuitenkin uusi luku. Ensi kauden kotipaita on puoliksi valkoinen ja puoliksi musta. Tämä on herättänyt reilusti mielipiteitä faneissa, jotka olivat vasta hiljalleen toipuneet logon muutoksesta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Barcelonan kotipaita

Historiaa tehdään myös Barcelonassa, kun kotipaidassa on ensimmäistä kertaa ruutukuvio. Mikäli kauden 2015-16 vaakaraidat olivat kannattajille iso paukku, niin nyt mennään astetta pidemmälle. Nike on tunnettu räväköistä suunnitteluistaan ja daidasta tulee mieleen lähinnä pöytäliina. Ainakin kroatialaisen Ivan Rakiticin pitäisi hyvin viihtyä maajoukkuepaidastaan tutussa kuosissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Southampton

Southamptonin Under Armourin valmistama peliasu on lähinnä sekoitus kaikkea: eri värejä, pysty- ja vaakaraitoja, sekavia sponsoreita ja muuta. Paita on saanut jyrkän vastaanoton kannattajilta ja varsinkin paidan yläosan musta väri on kerännyt paljon kritiikkiä. Myös vieraspelipaita on vähintään yhtä sekava.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

AS Roman vieraspaita

AS Roman vieraspaita on jakanut mielipiteitä. Paidassa on pääosassa hillitty valkoinen väri, mutta sen halkaisee salama perinteisissä AS Roman väreissä. Inspiraation paita on saanut Juppiterista, roomalaisten taivaan- ja sen ilmiöiden jumalasta. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Manchester Unitedin vieraspaita

United luottaa kotipaidassaan perinteisen punaiseen, mutta vieraspaidassa on haettu jotain täysin uutta. Savannin väriseen paitaan on haettu inspiraatiota Manchesterin luovista kaupunginosista ja sen mosaiikeista. Paitaa voisi kuvailla vähintääkin erikoiseksi ja kannattajilta se onkin saanut ristiriitaisen vastaanoton. Tarkemmin katseltuna paita muistuttaa paljon käärmeennahkaa, niin kuviolta kuin väritykseltäänkin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

 

Äänestä: Minkä joukkueen paita on hirvein?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

 

 

0 Shares