0 Shares

Maailmalla on jaettu todella erikoisia palkintoja otteluiden parhaille pelaajille.

Tässä asiassa on kunnostauduttu erityisesti Afrikassa, jossa on selvästi miellytty muihin tapoihin kuin perinteisiin pieniin muistoesineisiin.

Ball Street Network on nostanut Twiitissään esiin neljä erikoista esimerkkiä. 

Etelä-Afrikassa pelaajalle annettiin peräti viisi gigaa mobiilidataa, kun taas Zimbabwessa ottelun paras pelaaja pääsi huolehtimaan nestetasapainosta oluen voimalla. Ghanassa oli tyytyminen sandaaleihin ja vastaavasti Botswanassa jaettiin ämpärillinen elintarvikkeita. 

Kenties erikoisin tapaus nähtiin kuitenkin hiljattain Malawissa.

Nyasa Big Bulletsin hyökkääjä Hassan Kajoke teki kaksi maalia Karonga Unitedin verkkoon 5-0 -voitossa. Yllätys oli melkoinen, kun tuli palkintojenjaon aika. 

Lievästi sanottuna hämmentyneelle Kajokelle nimittäin ojennettiin elävä kana. Kana oli värjätty jopa punaisilla raidoilla Big Bulletsin värien mukaan. Erikoisesta tapauksesta on uutisoinut Sportbible.

Man Of The Match -palkintojen kruunaamaton kuningas on kuitenkin Lionel Messi. Hän on voittanut kyseisiä palkintoja peräti 225 kappaletta kaudesta 2010-11. Tämä on sata palkintoa enemmän kuin tilastossa toisena olevalla Cristiano Ronaldolla. Hurjista määristä huolimatta kumpikaan supertähti ei liene kuitannut vastaavia palkintoja kuin edellä mainitut viisi.

0 Shares