0 Shares

Bundesliigan yhdeksi suurseuroiksi lukeutuva FC Schalke 04 leireilee parhaillaan Itävallan Mittersillissä, jossa seuralla on käynnissä kauteen valmistava, yhdeksän päivän mittainen harjoitusleiri. (Kuva: TT)

Mukana matkassa on myös luonnollisesti seuran delegaatiota sekä myös intohimoisia kannattajia. Saksalainen Deutsche Welle julkaisi sosiaalisen median kanavissaan hulvattoman videon erään saksalaisparin tempauksesta. Kyseinen pariskunta oli haastateltavana seuran järjestämässä iltatapahtumassa paikallisessa ravintolassa, kun pariskunnan naisosapuoli päätti tarttua tuumasta toimeen ja pyytää miesystäväänsä avioitumaan kanssaan.

Miehen vastaus oli vähintäänkin jäätävä:

– Menen kanssasi naimisiin heti kun Schalke voittaa mestaruuden! Tämä on nyt Schalkesta kiinni, mutta lupaan, että sitten menemme, mies totesi pokerinaamalla mielitietylleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Äkkiseltään voisi luulla, että naisella on toivoa, mutta jokainen saksalaisfutiksen ystävä ymmärtää miehen vastauksen olleen vain nerokas tapa sanoa ei.

Toistaiseksi arvoitukseksi on jäänyt, kuinka hyvin vaimokokelas on perillä gelsenkircheniläisseuran mahdollisuuksista ja viime vuosien menestyksestä. Kuninkaansiniset eivät nimittäin ole koko Bundesliigan 56-vuotisen historian aikana pystynyt voittamaan sarjaa kertaakaan. Toki perinteikkäällä 115-vuotiaalla seuralla on Saksan mestaruuksia kaikkiaan seitsemän, mutta viimeisin niistä on vuodelta 1958, eli 61 vuotta sitten.

Tätä taustaa vasten kyseisen tapahtuman isännän “Hyvä vastaus, kaikki on mahdollista” -lausahdus vaikuttaa entistäkin koomisemmalta.

Viime kaudella Schalke lähti kauteen yhtenä potentiaalisimmista Bayern Münchenin haastajista, mutta ajautui koko kauden mittaiseen syöksykierteeseen jo ensimmäisestä ottelusta lähtien ja sen sarjapaikka varmistui vasta loppukierroksilla.

Toivottavasti naisen kosiomatka saa vielä jossain vaiheessa onnellisen lopun. Rutkasti kärsivällisyyttä se ainakin vaatinee.

0 Shares