0 Shares

Kärpät on tullut tunnetuksi myyntitaidoistaan. Nyt suomalaiset kiekkofanit pääsevät ihastelemaan Kärppien kotipeleissä harvinaista keskiympyrää. (Kuva: All Over Press)

Juha Junno jätti Kärppien toimitusjohtajan pestin keväällä 2017, mutta miehen perintö elää Oulussa vahvasti. Muun muassa legendaarisesta kultaisesta kravatista tunnettu loistava myyntimies jätti Kärppiin lähtemättömän vaikutuksen. Mikä tahansa rahasumma oli kyseessä, niin Junno keksi sille sopivan vastikkaan. Myihän mies muun muassa mainospaikat jopa Kärppien pelipaitojen kainaloihin – nämä mainokset kun näkyvät pelaajien tuulettaessa maaleja.

Kärpät onkin jatkanut Junnon johdattamalla linjalla. Nyt Kärpät on pistänyt keskiympyrään ledtaulun, jossa on vaihtuvat mainokset.

Tämä on luonnollisesti herättänyt reilusti tunteita kotimaisessa kiekkoväessä. Varsinkin sosiaalisessa mediassa uudistusta ei otettu riemusta pomppien vastaan.

Oulussa tosin ei anneta kitinän häiritä, vaan puolen Suomen joukkueessa nauretaan matkalla pankkiin. Kärpät teki esimerkiksi edellisellä tilikaudellaan peräti 1,2 miljoonaa euroa voittoa.

Tämä kelpaisi varmasti monille muillekin seuroille, vaikka se tarkoittaisikin esimerkiksi vaihtuvia mainoksia keskiympyrässä.

0 Shares