0 Shares

PSG maksoi Neymarista käsittämättömät 222 miljoonaa euroa. Brassi on tullut seuralle muutenkin poikkeuksellisen kalliiksi. (Kuva: TT)

Neymar on ollut PSG:n pelaaja nyt hieman yli kaksi vuotta. 27-vuotias brasilialainen on ollu tästä ajasta valtavasti loukkaantuneena. Hän oli sivussa muun muassa tärkeistä Mestarien liigan pudotuspeleistä.

The Sportsman onkin laskenut, paljonko Neymar on tienannut loukkaantuneena.

Neymar nauttii Pariisissa valtavaa liksaa ja miehen pankkitilille onkin napsahtanut korvauksia panoksestaan yli 60 miljoonan euron edestä. Miehen viikkopalkaksi on arvioitu hieman vajaa 600 000 euroa.

Mies onkin saanut palkkaa keskimäärin 76 500 euroa päivää kohden. Yhtä peliminuuttia kohden lukema on 12 005 euroa ja jokaisesta pelaamastaan ottelusta liksaa on kertynyt keskimäärin reilu miljoona euroa.

Brasilialainen on kuitenkin kärsinyt erinäisistä vaivoista ja ollut loukkaantumisten takia paljon sivussa. Neymar onkin tienannut keskimäärin käsittämättömät 23 744 472 euroa ollessaan loukkaantuneena. Tämä on 39,2 prosenttia hänen koko palkastaan. 

Neymar on takonut varsin mukavaa jälkeä PSG:ssä, mutta ei ole pystynyt ottamaan sitä seuraavaa askelta urallaan. Hän onkin ollut erinäisten siirtohuhujen kohteena koko kesän ajan.

Itseasiassa, kun Neymar kieltäytyi tulemasta PSG:n harjoitus leirille ja ilmoitti pitävänsä vielä viikon lomaa, hän tienasi vajaat 600 000 euroa ylimääräisellä lomailulla.

Neymar on tullut PSG:lle jo käsittämättömän kalliiksi parissa vuodessa. Pian olisikin aika saada jo jotain tuloksia, kun Ranskan mestaruudet eivät enää lämmitä upporikkaiden omistajien mieltä.

Tagit neymar PSG
0 Shares