0 Shares

Sunnuntai-iltana Ligue 1 tarjosi iltaottelunaan erinomaisen viihdyttävän koitoksen, jossa Rennes isännöi sarjan jättiläistä, PSG:tä. Rennesin puolustuspään virhe tarjosi Edinson Cavanille mahdollisuuden siirtää vieraat johtoon, mutta Rennes tuli otteluun sisään komeasti. Järkälemäinen hyökkääjä M’Baye Niang tasoitti ottelun ennen taukoa, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sen enemmän katseet kääntyivät nuoreen angolalaiseen.

Eduardo Camavinga sai tulikasteensa Rennesin riveissä jo viime kaudella, jolloin hänestä tuli seuran historian nuorin ammattilaispelaaja ja nuorukainen pääsi nostamaan myös pokaalia cup-voiton kunniaksi. Jo kaksivuotiaana Angolasta Ranskaan perheensä kanssa muuttanut Camavinga pyrkii vaihtamaan edustusoikeutta maajoukkuetasolla, eikä olisi yllätys nähdä mies vielä joskus edustamassa hallitsevaa maailmanmestaria myös aikuisten tasolla.

Keskikentän keskustassa viihtyvän Camavingan pallollisessa osaamisessa on vielä toki paljon hiottavaa, mutta mies blokkasi sunnuntaina laukauksia kuin jääkiekon alivoimaneliön kärki ja repi, rikkoi ja raastoi tavalla joka sai sekä kotiyleisön hurmioon että lehdistön ylistämään nuoren miehen edesottamuksia.

Camavinga kruunasi iltansa syöttämällä Rennesin voittomaalin 2-1 päättyneessä ottelussa ja varmaa on, että tulevina kuukausina suurseurat katselevat nuoren tähden edesottamuksia tarkalla silmällä. Sopimus Camavingalla ulottuu vuoteen 2022 saakka.

0 Shares