6 Shares

Ajaxista Niceen kesällä 20,5 miljoonalla eurolla siirtynyttä tanskalaishyökkääjä Kasper Dolbergia odotti ottelun jälkeen yllätys: 21-vuotiaan huippulupauksen luksuskello oli kadonnut pukukopista.

Kasper Dolberg otti kesällä uralleen uuden suunnan ja suuntasi Ajaxin huippukauden jälkeen legendaarisen Patrick Vieiran luotsaamaan Nicen joukkueeseen. Dolberg sai syksyn otteluissa myös maalitilinsä auki, mutta alku ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

Syyskuussa pelatun kotiottelun jälkeen Dolberg huomasi, että miehen kallis aikarauta ei ollut siellä missä sen pitäisi. Tanskalainen suivaantui asiasta välittömästi, uhkasi jättää seuraavan ottelun pelaamatta ja ilmoitti asiasta poliisille epäillen varkautta joukkueen sisällä.

Seura ilmoitti syyskuun loppupuolella, että se on käynnistänyt tutkimukset ja epäilee varkaan olevan seuran oman akatemian kasvatti, 18-vuotias huippulupaus Lamine Diaby-Fadiga.

Diaby-Fadigan on laskettu olevan eräs Nicen juniorituotannon kirkkaimpia helmiä, mutta epäilyksen varjon laskeuduttua nuorukaisen ylle kaikki muuttui. Ranskalaishyökkääjä joutui seuran sisäisen tutkinnan kohteeksi ja median ristituleen.

Nyt Nice ilmoitti, että Diaby-Fadiga on tunnustanut varkauden, hänen sopimuksensa on purettu välittömästi ja nuorukainen on myös sopinut Dolbergin kanssa korvaavansa aiheuttamansa vahingon. Nice ja Dolberg ovat ilmoittaneet luopuvansa rikossyytteistä.

Diaby-Fadigan ei tarvinnut olla kauaa ilman seuraa, sillä miehen uusi osoite löytyy Pariisista, jonne hän siirtyy edustamaan Ligue 2:ssa pelaavaa Paris FC:tä. Dolberg taas viilettää Nicen nutussa jatkossakin ja saa toivottavasti pukea jatkossa ranteeseensa kellon jokaisen matsin jälkeen.

6 Shares