9 Shares

Ashton Town AFC:n naisten joukkueen jalkapallo-ottelu vesisateen piiskaamassa Formbyssä Liverpoolin alueella sai yllättävän vieraan.

Kurjissa sääoloissa käydyssä kamppailussa katsojamäärä pysyi hyvinkin maltillisena, mutta osa katsojista tunnisti pian kentän reunalle ilmestyneen pitkän hahmon.

Jürgen Klopp oli lähtenyt kävelyttämään koiraansa ja kun tie oli vienyt jalkapallokentän ohi, huippumanagerin veri veti seuraamaan matsia ja pian Kloppo seisoikin kentän reunalla koiransa kanssa seuraamassa tapahtumien kulkua.

Kuiskuttelu katsomossa kasvoi ja rohkeimmat uskalsivat lähestyä Kloppia jo avauspuoliajan aikana, mutta pillin viheltäessä puoliajan merkiksi Liverpoolin manageri joutui myös kotijoukkueen piirittämäksi ja paikalta napattiin tuoreeltaan luonnollisesti myös yhteiskuva.

Paikalla olleiden Liverpool-fanien mukaan Klopp jutusteli niitä näitä kannattajien kanssa ja seurasi peliä kiinnostuneena. Kuten niin monen muunkin huippumanagerin kohdalla, voidaan todeta että kerran futisaddikti, aina futisaddikti!

9 Shares