7 Shares

Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelattiin lauantaina kiivas sarjaottelu Almere Cityn ja Go Ahead Eaglesin välillä. Ottelussa nähtiin nähtiin hauska ja varsin erikoinen episodi kotijoukkueen siirryttyä ottelussa johtoon. (Kuva: TT)


Casinowinner tarjoaa uusille asiakkailleen maukkaan lisän otteluun. Mikäli Pukki tekee tiistaina ottelun avausmaalin, niin saat normaalin voittosi lisäksi 50 euron ilmaisvedon. Osallistu kampanjaan tästä. 


Kun matsi oli ehtinyt vanheta 69 minuuttia, englantilaishyökkääjä Shayon Harrison iski pallon verkkoon, vieden Almeren 1-0 johtoon ottelussa. Vierasjoukkueen kannattajakatsomon läheisyyteen tuulettamaan jäänyt Harrison osoitti maalinsa jälkeen todellisia pelimiehen elkeitä. Eräs Go Ahead Eaglesin kannattaja nimittäin yritti heittää englantilaista oluttuopilla, mutta tämä kaappasikin mukin näyttävästi ilmasta kiinni ja otti kaupan päälle vielä ison kulauksen mallasjuomaa. 

Yanmar Stadionin kotiyleisö oli luonnollisesti haltioissaan näkemästään ja tapauksella herkuteltiin hollantilaismediassa antaumuksella. Kotijoukkueen harmiksi vajaamiehisenä viimeisen puolituntisen ottelusta pelannut Eagles tuli lopulta rinnalle Richard van der Vennen viimeisteltyä ottelun 1-1 loppulukemat reilut kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

🍻 Proost!

Henkilön FOX Sports (@foxsportsnl) jakama julkaisu

“Olutparoni” Harrison on entinen Tottenham Hotspurin pelaaja, joka ei kuitenkaan kyennyt vakiinnuttamaan pelipaikkaansa pohjoislontoolaisten riveissä ja pelaa nyt Almeren riveissä Eerste Divisietä. Spurs-kasvatti pääsi kentälle ainoastaan yhdessä miesten ottelussa, kun hän debytoi vaihtomiehenä Liiga-cupin ottelussa Liverpoolia vastaan.

Viime kesänä Hollantiin siirtyneellä 22-vuotiaalla lontoolaisella on kuitenkin rutkasti pelivuosia jäljellä ja viime sunnuntain näyttävästä suorituksesta päätellen lahjoja olisi myös laajentaa repertuaaria. Jos Harrisonin ura ei jalkapalloviheriöillä ota riittävästi tuulta purjeisiin, voisi vikkelällä siepparilla olla lahjoja pesäpallossa tai vaikkapa jenkkifutiksen laitahyökääjänä, koppailemassa quarterbackien syöttöjä.

– Onneksi sain tuopin napattua. Ajattelin, että voin ärsyttää Go Aheadin faneja jos otan kulauksen heidän heitttämästään juomasta, Harrison naureskeli hollantilaisen Omroep Flevoland -sivuston tekemässä puhelinhaastattelussa.

Englantilaispelaaja veisteli vielä, että kyse ei edes ollut mistään tuurista, hän vain sattuu olemaan erinomainen sieppari. Toimittajan kysyessä oliko Harrison täysin varma, että kyseessä oli todella olutta, eikä esimerkiksi ”jotain muuta keltaista nestettä”, kuului vastaus napakasti:

– Ei, ei sentään. Ole kiltti äläkä edes puhu tuollaista, Harrison hekotteli.

7 Shares