0 Shares

Muiden Euroopan suursarjojen tavoin maajoukkuetauolta palaava Valioliiga tarjoaa maukasta pureskeltavaa koko viikonlopun ajalle. Fantasy-managereille tarjolla on useampia harkinnan arvoisia tärppejä. (Kuva: TT)

Çaglar Söyüncü

Leicester nosti turkkilaisen korvaamaan maailmanennätyssummallla Manchester Unitediin siirtyneen Harry Maguiren, eikä Söyüncü olisi juuri vahvemmin voinut kauttaan avata. Tehot hyökkäyspäässä antavat vielä odottaa itseään eikä Brendan Rodgersin alaisuudessa ole aina helppoa pitää nollia, mutta vahvassa myötätuulessa seilaavan kettulauman takalinjoilla myös pisteitä kertyy ajan mittaan eikä Leicesterin seuraavien kierrosten ohjelma ole vaikeimmasta päästä.

Callum Hudson-Odoi

Kahdesti jo Englannin maajoukkueessakin esiintyneen 18-vuotiaan alkukausi sujui sairastuvalla akillesjännevammaa parannellessa. Nyt keskikenttämiehellä on allaan kaksi ottelua ja 104 minuuttia Valioliigassa, saldona kaksi maalisyöttöä.

Maaottelutauolla Hudson-Odoi säkenöi Englannin alle 21-vuotiaiden kaataessa Itävallan maalein 5-1. Kaksi komeaa maalia iskenyt huippulupaus tulee saamaan uudistuneessa Chelseassa vastuuta, eikä tehojakaan tarvinne odottaa loputtomiin. Lähikierrosten ostetuimpia pelaajia.

Aaron Connolly

Kuluneet kaksi viikkoa ovat olleet Connollylle ikimuistoisia. 19-vuotias hyökkääjälupaus avasi ensin maalihanansa Valioliigassa päästyään ensimmäistä kertaa avaukseen ja paukautti heti kaksi maalia Spursin verkkoon. Tämän jälkeen edessä oli maajoukkuedebyytti Irlannin paidassa, joten keinutuolissa muisteltavaa syntyi kelvollinen määrä.

Brightonin manageri Graham Potter on puhunut Connollyn uran pitkäjänteisestä kehittämisestä ja joukkueen ykköspyssy onkin vielä toistaiseksi luotettava sotaratsu, 36-vuotias Glen Murray mutta Connollyn tulevaisuus voi olla hyvinkin kirkas ja vielä toistaiseksi kovin halvalla irtoavan nuorukaisen pestaaminen voi olla hyvinkin kannattava veto jo tällä kaudella.



0 Shares