2 Shares

Rapatessa roiskuu ja “The Special One” – superfanille sattui viimeisimmän tatuoinnin kohdalla kevyt harhalaukaus. (Kuva: TT)

62-vuotias, Leicestershirestä kotoisin oleva Vivien Bodycote alkoi tatuoida itseään Mourinho-aiheisilla kuvilla vuonna 2017 ja vauhtiin päästyään rouva Bodycote ei ole varsinaisesti tahtia hillinnyt.

Harrastus alkoi Mourinhon siirryttyä Manchester Unitedin manageriksi ja mielikuvitusta neljän lapsen isoäidiltä ei ole tatuointiensa suunnittelussa puuttunut. Kropasta löytyy mm. Kummisetä-aiheinen leima Josén naamalla sekä Fifty Shades of José – tatuointi.

Mourinhon paluu TV-studioista takaisin manageriksi oli osalle miehen asiantuntijatyöhön mieltyneistä jopa osittain harmittava asia, mutta ymmärrettävästi portugalilaisen hurmaama brittinainen ei näe asiaa samalla tavoin.

Pienimuotoinen harhalaukaus rouva Bodycotelle kuitenkin sattui, sillä Mourinhon paluuta juhlistamaan tarkoitettuun tatuointiin osui tällä kertaa Tottenham Hotspur – logon sijaan NBA-seura San Antonio Spursin logo. Kerrankos tuota.

2 Shares