15 Shares

Juventus koki lauantain Serie A:n myöhäisillan ottelussa yllätystappion Veronan vieraana maalilukemin 2-1. Ottelussa vähemmän yllättäen Juventuksen ainokaisen iski portugalilaistähti Cristiano Ronaldo. Aiemmin tällä viikolla 35-vuotissyttäreitään juhlistanut maaliruisku laukoi pallon taka-alakulmaan sähäkän nousunsa päätteeksi. Maalilla Ronaldo sai nimensä Juventuksen historiankirjoihin. (Kuva: AOP)

Legendahyökkääjästä tuli ensimmäinen Juventus-pelaaja, joka on onnistunut kymmenessä peräkkäisessä pelaamassaan sarjaottelussa maalinteossa. CR7 on summannut viimeisessä kymmenessä Serie A -ottelussaan maukkaat 15 maalia. Hän sai osumansa myötä rikottua jälleen kerran myös 20 liigamaalin rajapyykin. Ronaldo onkin luultavasti ainoa pelaaja, joka pystyy edes haastamaan Lazion Ciro Immobilen, kun puhutaan maalikuninkuustaistelusta. Immobile on Ronaldoa nyt viisi maalia edellä.

Ronaldo teki ensimmäisellä Juventus kaudellaan 21 sarjamaalia. Tuon maalimäärän hän tulee ilman loukkaantumisia rikkomaan varmuudella. Felice Borel pitää hallussaan Juventuksen yhden kauden sarjamaaliennätystä. Italialaishyökkääjä pyssytti kaudella 1933-34 huimat 32 maalia. Ronaldolla on 15 ottelua aikaa metsästää tuota ennätystä. Nykyvireen ja Ronaldon historian tuntien; tehtävä ei tunnu mahdottomalta. Ronaldon maalinälkää lisännee äärimmäisen jännittävä mestaruustaisto Interiä ja Laziota vastaan. Nyt jos koskaan, Juventus tarvitsee apuja supertähdeltään.

15 Shares