7 Shares

Ylivoimaisesti Ranskan Ligue 1:tä tälläkin kaudella dominoiva PSG isännöi viime viikonloppuna Ranskan klassikko-ottelussa heikkoa kautta pelaavaa Lyonia. Vasta yhdeksäntenä sarjataulukossa oleva Lyon haastoi tulevan mestarin tosissaan, mutta ottelussa päästetty varsin koominen oma maali keräsi suurimmat otsikot. (Kansikuva: tt)

Ottelun alku oli vierasjoukkue Lyonille huonoin mahdollinen. PSG siirtyi ottelussa johtoon 22. peliminuutilla mahtavaa kautta pelaavan Angel Di Marian kauden kahdeksannella osumalla. Maalikuninkuudesta kiivaasti kamppaileva supertähti Kylian Mbappe tuplasi pariisilaisten johdon hieman ennen puoliaikaa, mutta todelliset tapahtumat alkoivat toisen puoliajan alussa, kun Mbappe vapautti Saksan maajoukkumiehen Julian Draxlerin puolittaiseen läpiajoon.

Nokikkain Lyonin maalivahti Anthony Lopesin päätynyt saksalainen yritti syöttää pallon boksin keskellä täysin vapaana olleelle Edison Cavanille. Syöttö kuitenkin epäonnistui, kun brasilialainen keskikenttpelaaja Thiago Mendes liukui palloon ja pyrki pelaamaan sen ulos päätyrajasta.

Katko kuitenkin epäonnistui koomisella tavalla ja pallo päätyi takaisin Draxlerille, joka syötti pelivälineen uudestaan kohti boksissa olleita PSG:n pelaajia. Pallo päätyi Lyon-toppari Marcalin jalkaan ja mies epäonnisesti tykitti pallon komeasti oman maalin ylänurkkaan.

Surkeimmasta mahdollisesta alusta huolimatta Lyon nousi ottelussa vielä maalin päähän, mutta PSG nappasi lopulta kauden 20. voittonsa 4-2 lukemin. Katso yksi kaikkien aikojen koomisimmista omista maaleista alla olevalta videolta.