Jalkapallosta lyödään vetoa ympäri maailman

Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji kaikilla mittareilla. Jalkapalloa pelataan ja seurataan kulttuurista riippumatta, ja sitä on jopa kutsuttu parhaaksi tavaksi edistää kulttuurien välistä yhteisymmärrystä. Oli asia niin tai näin, varmaa on, että lyödään jalkapallosta vetoa ympäri maailman.

Esimerkiksi Aasiassa jalkapallon veikkaus ja vedonlyönti tapahtuvat usein fiilispohjalta, hyvään onneen ja erilaisiin suotuisiin ennusmerkkeihin luottaen. Suomalaiset vedonlyöjät puolestaan kaipaavat kuitenkin faktatietoja ja jotain konkreettista peliensä perustaksi. Veikkausvihjeet jalkapalloon keräävät paljon mielenkiintoa suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa. Pelimies.com tarjoaa näitä kaiken muun hyvän futistiedon ohella.

Jalkapallon vedonlyönti

Jalkapallo, jos jokin, on globaali urheilulaji. Samoin on myös jalkapallovedonlyönti. Aasiasta löytyy pelaajia, jotka lyövät vetoa Englannin Valioliigasta, Suomesta pelaajia, jotka lyövät vetoa Espanjan La Ligasta, ja Etelä-Afrikassakin on jalkapallonystäviä, jotka lyövät vetoa Veikkausliigasta, jne. Jokaiselle sarjalle löytyy kannattajansa.

Luonnollisesti myös vetokohteiden tarjonta on jalkapallossa runsasta. Mikäli mielenkiintosi kohteena on jokin hieman harvinaisempikin sarja, löydät sen ottelut varmasti suosimaltasi peliyhtiöltä. Netin kautta otteluiden seurantakin on vaivatonta streamien ja tulospalveluiden kautta.

Futis on erittäin hieno laji vedonlyönnin kannalta siinäkin mielessä, että aina jossakin päin maailmaa pelataan ja jokin sarja on jatkuvasti käynnissä. Silloin kun maailman isoimmat sarjat ovat kesätauolla, on esimerkiksi kotimainen Veikkausliiga täydessä vauhdissa. Näihin kesällä pelattaviin sarjoihin kuuluvat myös Ruotsin sarjat, kuten pääsarja Allsvenskan sekä Yhdysvaltain ja Kanadan Major League Soccer -sarja.

Lisäksi silloinkin, kun isot sarjat ovat tauolla, käyvät jalkapallon siirtohuhut kuumina. Tämän vuoksi jalkapallon uutiset ovat tapetilla ympäri vuoden. Uusimmat ja varsinkin vedonlyönnin kannalta olennaiset jalkapallo huhut löydät totta kai Pelimies.comista.

Suosituimmat jalkapallosarjat

Suosituin jalkapallosarja Suomessa on jo pitkään ollut Englannin pääsarja, eli nykyinen Valioliiga. Suomessa moni vannoo Arsenalin, Chelsean, Manchester Unitedin tai Liverpoolin nimeen. Monella seuralla on jopa oma suomalainen kannattajakerhonsa, kuten on itse asiassa koko sarjallakin – nimeltään Englannin Liigan Kannattajat ry.

Kotimainen Veikkausliiga on myös nostanut profiiliaan huomattavasti, ja yhä useammat liigan ottelut ovatkin nykyään loppuunmyytyjä. Esimerkiksi Stadin derby HIFK:n ja HJK:n välillä on todella kova, mannermaista tunnelmaa tarjoava jalkapallotapahtuma. Kotoisen sarjan suosio ei ole jäänyt pelkästään katsomon lehtereille, vaan rahallisesti mitattava vaihto on noussut samaa tahtia Veikkausliigan kohteissa.

Ulkomaisista sarjoista ei pelkkä brittifutis tietenkään kiinnosta suomalaisia. Saksan Bundesliga, Espanjan La Liga ja Italian Serie A:lla keräävät niin ikään katsojansa. Myös näistä sarjoista uutisoidaan runsaasti suomeksikin, joten vedonlyöntiin löytyy paljon tietopohjaa. Otteluiden televisiointi on myös hyvällä mallilla, ja suomalaisten on helppo seurata näiden sarjojen otteluja täysin laillisesti. Mestarien Liiga totta kai tarjoaa myös paljon mielenkiintoisia vetokohteita pitkin kautta ja auttaa vertailemaan eri sarjojen tasoa keskenään.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]