0 Shares

Jääkiekko on joukkuelaji eli jäällä pelattava, samanlainen kuin kentällä pelattava jääkiekko. Tässä luistelija ohjaa kiekon mailalla vastustajan maaliin.

Kuten muissakin urheilulajeissa, myös varusteilla on tässä pelissä tärkeä rooli. Jääkiekkovarusteet sisältävät:

  • Jääkiekkomailat
  • Luistimet (suunniteltu erityisesti liukumaan jäällä)
  • Käsineet ja
  • Muut tärkeät suojavarusteet, kuten kypärä, suojukset, pehmusteet jne.

Mutta kaikista varusteista tärkein varuste on luistimet.

Luistin on erittäin tärkeä varuste, sillä sen avulla pelaaja voi luistella vapaasti jäällä ja luistella helposti paikasta toiseen. Mutta ennen luistimen ostamista on muutamia asioita, jotka on otettava huomioon.

Valitse valmistajan huippumalli

Eri valmistajat valmistavat useita malleja luistimia, jotta ne vastaisivat eri kokoisia luistelijoita ja sopivat monen hintaluokkaan. Mutta ei aina ole paras vaihtoehto ostaa huippumallin luistimet.

Tämä johtuu siitä, että luistimet, jotka ovat liian jäykät pelaajalle, rajoittavat polven mutkaa varmasti. Tämän lisäksi se on myös epämukavaa luistelijalle. Siksi sen sijaan, että ostaisit kalliita paria, valitse ne, jotka täyttävät kaksi kriteeriä eli sopivat luistelutaitosi ja fyysisen koon mukaan.

Luistimien käyttäminen kuin kenkiä

Muista aina, että luistimet ja kenkäsi eivät sovi yhteen. Yksi turvallisimmista säännöistä on muistaa, että luistin sopii aina puolentoistakoon kokoiselle, pienemmälle kuin kengät.

Jos ostat kengänkokoasi vastaavan luistimen, ne ovat ehdottomasti liian suuret.

Älä kiinnitä luistimet

Useimmat luistimet unohtavat kiinnittää luistimet. Tämä ongelma ilmenee useimmiten tapauksissa, joissa luistimet ovat liian suuria. Oikein istuva luistin tuntuu usein pieneltä, kun jalka laitetaan saappaan ennen sen nauhoitusta.

Ostaa isompi ionitilaus leveämmälle jalalle

Jos jalkasi on leveä, valitse leveämpi luistin, älä pituudeltaan isompaa. Ison luistimen ostaminen ei ratkaise ongelmaasi, vaan saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi.

Jääkiekkoilijana sinun on valittava sopivimmat luistimet, koska ne ovat varusteidesi tärkein osa. Vaikka on hauskaa luistella nopeammin, mutta sinun täytyy ehdottomasti kiinnittää huomiota luistellaksesi nopeasti ja riskittömästi.

0 Shares