0 Shares

Jääkiekon ulkopuolinen harjoittelu on tärkeä osa monipuolista harjoitteluohjelmaa, mutta monet pelaajat jättävät sen huomiotta. Jokaisen pelaajan, joka haluaa saavuttaa maksimipotentiaalinsa ja tulla hallitsevaksi voimaksi jäällä, on ehdottomasti omaksuttava kuivamaaharjoittelu. Tässä on muutamia vinkkejä siitä, mitä tehdä jään ulkopuolella varmistaaksesi, että hallitset jäällä.

1) Kardio/kestävyysharjoittelu – Intervallit ovat ystäväsi.

Off-ice on täydellinen paikka kuntoiluun, ja paras tapa tehdä se on räätälöidä kardioharjoittelusi hyödyksi jääpeleissäsi. Intervalliharjoittelu kardioon on yksi hämmästyttävä tapa tehdä tämä. Jääkiekossa isketään jäälle nopeaa vaihtoa varten maksimikapasiteetilla ja palaat sitten penkille lepäämään pariksi minuutiksi. Sinun tulisi rakentaa kardiosi samalla tavalla. 1 minuutin välein suurella kapasiteetilla ja 2 minuutin välein pienellä kapasiteetilla on suuri vaikutus.

2) Plyometriikka – Tasapaino, nopeus, teho ja ketteryys yhdessä.

Plyometriikka saattaa olla jääkiekossa ja yleensä useimmissa urheilulajeissa paras harjoittelutapa. Plyometriset harjoitukset keskittyvät nopeisiin, räjähtäviin liikkeisiin, ja plyometriset harjoitukset voivat nopeuttaa juoksua ja luistelua, hypätä korkeammalle, lyödä kovemmin, ampua kovemmin ja parantaa melkein kaikkia pelisi ominaisuuksia.

3) Voimaharjoittelu – ammu voimaa varten.

Kun painat painoja, sisällytä ohjelmaan aina tehonlisäystä varten suunniteltu nosto. Voima ja voima eivät ole sama asia, ja voima on yksi hyvän jääkiekkokunnon tärkeimmistä puolista. Nosta painavampaa painoa saadaksesi vähemmän toistoja ja työnnä positiivisia puolia räjähdysmäisesti (mutta aina hallinnassa). Tämä nopea, räjähtävä työntö johtaa voittoihin, joita voit käyttää suoraan jäällä.

Harjoittelu jään ulkopuolella keskittyen erityisesti voittoihin, jotka johtavat jäällä suoritukseen, on äärimmäisen tärkeää kaiken ikäisille pelaajille. Nopeuden, voiman ja taitojen kehittäminen on asia, johon jokaisen pelaajan tulisi aktiivisesti pyrkiä, ja vuorokaudessa on paljon enemmän aikaa harjoitella jäällä kuin jäällä.

Siirry osoitteeseen www.tophockeytraining.com ja tutustu entisen NHL-pelaajan ja uraammattilaisen Kevin Miehmin Hockey Speed ​​and Poweriin. Kevin on kouluttanut Stanley Cupin voittajia ja entisiä olympialaisia ​​ja on kirjoittanut tämän oppaan tarjotakseen täydellisen jääkiekon harjoitusohjelman, joka on suunniteltu auttamaan pelaajia pääsemään pelin huipulle.

0 Shares