0 Shares

Nykyisinä talousaikoina jokainen yrittää vähentää menoja mahdollisimman paljon. Harkinnanvarainen kuluttaminen on melkein unohdettu termi. Palkkoja alennetaan ja työpaikkoja katoaa. Olemme herkempiä ruoka- ja viihdebudjeteissamme, hyväntekeväisyyslahjoituksiamme on leikattu reilusti taaksepäin ja yleensä “leikkaamme rasvaa”.

Olen kuitenkin huomannut vanhempien yrittävän pysyä lastensa jääkiekkokulujen tahdissa. Siellä on liigamaksut, jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, kypärät, housut, kasvomaskit ja lista jatkuu. Double A -jääkiekko on kalliimpaa kuin yksittäinen A ja Triple A -jääkiekko on kalliimpaa kuin tupla-A. Monet Triple A -perheet joutuvat laskemaan tupla-A:han säästääkseen rahaa. Mitä jääkiekon valmistajat tekevät asialle? Jääkiekon valmistajat eivät näytä olevan kovin kiinnostuneita laskemaan hintojaan, koska johtohuoneessa olevilla tyypeillä on voittokiintiöt täytettävänä.

Mitä vanhemman tulee tehdä?

Yksi ehdotus olisi kokeilla pienempää, laadukasta jääkiekkovälinevalmistajaa. Kaksi tulee mieleen, mutta on muitakin. Nämä yritykset sijaitsevat Kanadassa, ovat olleet olemassa pitkään ja tekevät erinomaista tuotetta, joka maksaa vähemmän kuin suuret yritysmerkit. Tämänkaltaiset jääkiekkovalmistajat väittävät, että rahat, jotka he säästävät huippuluokan merkinnöistä, laitetaan takaisin tuotteisiinsa ja asiakkaan taskuihin.

Yleensä näillä pienemmillä yrityksillä on täysi valikoima luistimia ja joitain muita jääkiekkovälineitä, joita me vanhemmat ostamme. Jos tarkastelet heidän jääkiekkoluistimiensa rakenteen laatua, huomaat, että ne kestävät tarkastuksia. Näillä valmistajilla on jopa patentteja ja patentteja vireillä tuotteilleen, mukaan lukien ensimmäinen sovitustekniikka ja nilkkatukijärjestelmät.

Lopuksi suosittelen, että surffaat netissä. On niin monia sivustoja, jotka myyvät jääkiekkovarusteita ja etsivät vaihtoehtoisia valmistajia. Jatka ostosten tekemistä, kunnes olet varma, että sinulla on paras tarjous. Toivon, että tämä artikkeli on auttanut sinua näinä vaikeina taloudellisina aikoina, ja älä unohda, että tärkeintä on olla älykäs kuluttaja .

“Missä verkko tekee eron”.

Perheemme on mukana jääkiekossa ja rullakiekossa ympäri vuoden. Monien vuosien ajan olemme matkustaneet itärannikolla ja osissa Kanadaa osallistuaksemme osavaltion, alueen ja kansallisiin turnauksiin. Koska olemme niin omistautuneita jääkiekolle ja vietämme niin paljon aikaa urheilun parissa, päätin tarkastella jääkiekkovälinevalmistajia, jotka antaisivat vanhemmille toisen valinnan kuin kalliimpien, suositumpien jääkiekkovälinemerkkien.

0 Shares