0 Shares

Monta puolustajaa menee tällä hetkellä Miro Heiskasen edelle NHL:ssä?Kenet ottaisit mielummin omaan joukkueesi takalinjoille kuin Heiskasen? (Kuva: TT)

Ne nimet ovat harvassa. 21-vuotias suomalainen pelaa käsittämättömän korkealla tasolla tällä hetkellä.

Kuluva kausi on Heiskaselle toinen NHL:ssä. Avauskaudella 82 runkosarjamatsia tuotti tehot 12+21. Nyt 68 otteluun jääneen runkosarjan saldona oli 8+27.

Ja vauhti on vain kiihtynyt pudotuspeleissä. Heiskanen on takonut kuuteen matsiin huimat tehot 2+5. Tällä irtoaa puolustajien pistepörssin kakkossija pudotuspeleissä.

Heiskanen on pelannut keskimäärin reilut 24 minuuttia matsia kohden. Ja suomalainen on pelannut pirun hyvin. 

Varsinkin Calgarya vastaan pelatun toisen kohtaamisen esitys oli Dallasin pelaajalta aivan käsittämätön. Heiskanen iski Flamesin verkkoon kaksi huimaa osumaa. 

Ensimmmäisessä maalissa suomalainen kiilasi hyökkäykseen kärkeen ja napautti terävän laukauksen verkkoon. Toisessa osumassa Heiskanen toi kiekon komealla yksilösuorituksella hyökkäysalueelle ja yllätti vastustajan veskarin täysin.

Molemmat maalit olivat täysin poikkeuksellisia suorituksia. Näitä näkee todella harvoilta.

Heiskanen pelaa tällä hetkellä käsittämättömän suurella itseluottamuksella ja se näkyy kaukalossa kaikessa. Loistavasti luisteleva suomalainen tekee käytännössä vain oikeita asioita jäällä.

Nuorukainen on raivannut tiensä pelipaikan eliittiin. Tällä hetkellä hän on myös paras suomalainen kiekkoilija. Ja tällä ei ole tarkoitus ottaa mitään pois esimerkiksi loistavasti esiintyvältä Sebastian Aholta. Heiskanen on vain niin järkyttävässä iskussa tällä hetkellä.

Stars on nyt tiukan paikan edessä. Flames johtaa ottelusarjaa voiton 2-1. Kolmas kohtaaminen on edessä sunnuntaina kello 21:00. 

0 Shares