0 Shares

Huuhkajilla on riveissään mielenkiintoisia pelaajia Kansojen Liigan otteluissa. Vastassa ovat Wales ja Irlanti. (Kuva: AOP)

Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, niin Huuhkajilla olisi takanaan jo historian ensimmäiset arvokisat. Näin ei kuitenkaan ole ja torstaina Huuhkajat on tositoimissa ensimmäistä kertaa yhdeksään kuukauteen. 

Wales on vastassa torstaina kotona, Irlanti sunnuntaina vieraissa. Markku Kanerva julkaisi hiljattain joukkueensa näihin matseihin.

Joukosta nousee esiin muutama erityisen mielenkiintoinen nimi. Nämä herrat kannattaakin laittaa seurantaan seuraavissa matseissa.

Nicholas Hämäläinen, QPR

Junnumaajoukkueista tuttu Hämäläinen olisi voinut halutessaan edustaa myös USA:n maajoukkuetta, mutta päätyi Huuhkajiin. Viime kausi oli vasemmalle laitapuolustajalle todellinen läpimurto ja vastuuta Skotlannin pääsarjassa Kilmarnockin riveissä kertyi reilusti. Nyt baana on auki Huuhkajissa: hyviä laitapakkeja ei ole koskaan liikaa.

Nikolai Alho, HJK

Jatketaan laitapakeilla. 27-vuotiaan Alhon ura lähti uuteen nousuun, kun hänet siirrettiin laidalla alemmas puolustajan paikalle. Nyt hän kuuluu pelipaikkansa eliittiin Veikkausliigassa ja kipparoi Klubia. Valtava työmäärä palkittiin maajoukkuekutsulla, mikä lisännee Alhon nälkää entisestään. 

Ilmari Niskanen, KuPS

Veikkausliigan parhaimpia pelaajia kuluvalta kaudelta: tehnyt parhaimmillaan kentällä aivan mitä haluaa. Toistaiseksi 11 matsin saldona on kuusi osumaa ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Savolainen on puhkunut haastatteluissa pikkupoikamoista intoa, joten ensimmäisestä maajoukkuekutsusta voi tulla mielenkiintoinen.

Joel Pohjanpalo, Bayer 04 Leverkusen

Jollen vuodet ovat olleet todella haastavia loukkaantumisten myötä. Lainapesti HSV:n riveissä sujui erinomaisesti: 14 matsin saldona oli peräti yhdeksän osumaa. Tämä nostattaa odotuksia myös maajoukkueen suhteen, jossa Pohjanpalo väläytteli viime syksynä. 

Sauli Väisänen, AC Chievo Verona

Joona Toivion ja Paulus Arajuuren muodostama topparipari on ollut Huuhkajien kivijalka. Nyt molemmat herroista ovat sivussa, joten saappaisiin astuvat todennäköisesti Väisäsen veljekset. 26-vuotiaalla Saulilla on iso näyttöpaikka nyt, mikäli hän haluaa raivata itselleen lisää peliaikaa maajoukkueesta. 

Tagit Huuhkajat
0 Shares