0 Shares

Itse tehtyjen rinkilämunkkien voittanutta ei ole, mutta kaikki ihmiset eivät ole oman elämänsä jauhopeukaloita. Jotta välttyisimme vappuna suuremmilta rasvapaloilta, niin listasimme markkinoiden viisi parasta munkkia. (Kuva: AOP)

5. Pätkis-munkki

Fazerin röyhkeä haastajamunkki ehti juuri paraatiaikaan vappumarkkinoille. Hyvä haastaja, mutta tämän korkeammalle se ei listalla nouse. Ei nyt, eikä tulevaisuudessa.

Sopii mainiosti luonnollisesti Pätkiksen ystäville. Häviää koossa Omar-munkille. Munkki ei voi olla todennäköisesti koskaan liian makea. Vaikka Pätkis-munkki on suhteellisen pieni, niin ei niitä tee mieli syödä paistopelleittäin. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tähän surulliseen välivappuun.

4. Omar-munkki

Fazerin maaginen munkki, mutta fakta on se, että karamellina Omar on yksinään yhtäkään munkkia parempi. Ajoittain Omar-munkki ei edes maistu kovin paljoa Omarille tai sitten Juhani on syönyt niitä kännissä.

Uskollisuus berliininmunkkia kohtaan jättää Omar-munkin pois palkintopallilta.

3. Berliininmunkki

Klassikkojen klassikko, joka ei petä. Oli munkkifirma mikä tahansa, niin berliininmunkista ei saa tehtyä pahaa. Ällömakea kokonaisuus, joka saa hammasraudat irtoamaan

Harmi, että fokus pinkistä paholaisesta kääntyy usein nimitaisteluksi berliininmunkki vs. piispanmunkki.

2. Naperomunkki

Nam, nam ja vielä kerran nam! Jokioisten Leivän taikinaiset pikkupallerot ovat järkyttävän hyviä. Niitä pystyy syömään yhteltä istumalta vaikka viisi.

Kyseessä on käsittämättömän yksinkertainen tuote.

1. Vaasan Vaniljamunkki

Ah, vaniljaa. Munkin sisällä oleva vaniljahöttö ei jätä kylmäksi. Se suorastaan koukuttaa. Hittoon vattuhillot ja sokerikuorrutteet, se on vanilja mikä komentaa. Tässä on yksinkertaisesti munkki, josta ei voi olla pitämättä.

Vaikka aurinko olisi sulattanut huoltoaseman hyllyssä notkuneesta munkista pintasokerit pois, se on silti maukas. Munkin sisällä ei ole myöskään turhaa ilmaa, toisin kuin joissain kilpailijoissa.

Tsekkaa myös muut TOP-listat

TOP 5: Markkinoiden parhaat simat

TOP 10: Parhaat energiajuomat

TOP 5: Parhaat pakastepizzat

0 Shares